עושים סדר באשפה ובגזם – ימים, שעות ונהלי איסוף

בהתאם לחוק עזר לסביון התשל"ט-1979 סעיף 2 (א'), נבקשכם לוודא כי הפחים שלכם מוחזרים לגומחה הייעודית או לתוך שטח המגרש לאחר פינוי האשפה.

פינוי גרוטאות:

ימי שלישי בבוקר עד שעה 8:00 בלבד בכל הרחובות (ניתן להוציא החל מיום שני אחר הצהריים)

ציוד אלקטרוני ניתן לשים ליד המכולות מאחוריי 'כפריית נמרודי'. פרטים במוקד המועצה.

תושב שברשותו אשפה או גזם בכמויות גדולות במיוחד מחוייב להודיע למועצה יום לפני. תכולת אשפה וגזם של מעל 3.6 טון תחוייב בתשלום.

הערה: תושבים שברשותם ציוד תקין שניתן להעברה יכולים לפנות למוקד המועצה ואנו נבוא לאסוף בימי שלישי או שישי

אין להוציא גזם בימי שישי, שבת וערבי חג.

צמחיה פולשת

תושבים שהצמחיה שלהם פולשת לשטח הציבורי מתבקשים לגזום באופן תדיר למען בטיחות העוברים והשבים.

תושבים שלא יבצעו גיזום, יקבלו הודעה בנושא, לאחר מכן קבלן חיצוני יבצע את העבודה ולבסוף התושב יחוייב.