שבט כנען העניק למועצה מגן הוקרה

לרגל שנת ה-100 לפעילות תנועת הצופים בישראל, בחרה התנועה להוקיר את המועצה המקומית סביון. באירוע חגיגי שהתקיים בשבט הצופים של סביון, חניכי שבט כנען העניקו לראש המועצה, מוטי לנדאו, שי מיוחד: מגן הוקרה על שנים ארוכות של שיתופי פעולה ערכיים.

שבט כנען, המונה כ-450 חניכים, הינו אחד השבטים המובילים בתנועת הצופים. במסגרת אירועי שנת המאה לתנועה, נערך "יום הרשויות המקומיות", במסגרתו שבטי התנועה הוקירו את שיתוף הפעולה עם העיריות והמועצות בהן הם פועלים.

ראש המועצה, מוטי לנדאו: "שמחתי להתארח בטקס 100 שנים לתנועת הצופים, ולקבל מחניכי שבט כנען מגן הוקרה למועצה. שבט כנען הוא מהשבטים המפוארים, המובילים והאיכותיים בתנועת הצופים, והמועצה בראשותי תמשיך לתמוך בשבט ולשמור על מעמדו המוביל. אני מודה לכל החניכים, המדריכים, הנהגת השבט ושותפינו לדרך".