ערב הוקרה לראשי שבט כנען היוצאים

מאות מתושבי סביון הגיעו לבית התרבות לערב פרידה מראשי שבט כנען – גידי פינגולד ורינה בילד.

שבט כנען ערך לכבוד השניים ערב הוקרה מרגש, בתום למעלה מ-15 שנה בהן שימשו כראשי שבט צופי סביון.

את הערב הנחה יאיר ניצני, בוגר שבט כנען ותושב הישוב. לבמה עלו חניכים בוגרי השבט, ההורים המתנדבים וחניכי השכבה הבוגרת בצופים, כדי להודות ולהיפרד מראשי השבט האהובים. באירוע השתתף גם ראש המועצה, מוטי לנדאו. הוא הודה לרינה וגידי על הפיכת שבט כנען לאחד המובילים והמפוארים בתנועת הצופים ולמקור גאווה ליישוב. בהמשך, נהנו כולם ממופע סטנדאפ שכתבה על השניים השחקנית והתסריטאית אלינור סלע.

בשנת 2018 קיבלו גידי פינגולד ורינה בילד את אות יקירי סביון. המועצה העניקה להם את האות, בין היתר, כהוקרה על המאמצים, האכפתיות, ההתמדה והזמן הרב שהשקיעו בשבט ובחניכיו לאורך השנים, ועל תרומתם לחיזוק חיי הקהילה.