דלג לתוכן

עדכוני קורונה 2.9.21 | מגן סביון

עדכון קורונה שבועי! – 2.9.21

39 מאומתים 143 מבודדים

סביון עדיין מובילה בראש באחוז המתחסנים הארצי 🏆 עם זאת, אנו מוגדרים בצבע "כתום". החגים בפתח – גשו להתחסן, זה שומר על כולנו!

נזכיר שמתחם הבדיקות המהירות של מד"א בשיתוף המועצה, במרכז התרבות סביון עדיין פתוח (היום וגם מחר) בין השעות 10:00-18:00 ללא צורך בהזמנת תור מראש. בני/ות 3-12 ומנועי חיסון זכאים לבדיקות ללא עלות, שאר הנבדקים – במימון פרטי (52 ₪)
חיסונים ובדיקות PCR – בקופות החולים
🔹
שנת הלימודים בסביון נפתחה בהצלחה! כפי שאתם וודאי יודעים חלק ממתווה הלמידה בשנה הנוכחית בשכבות ח'-ט' תלוי באחוז המתחסנים במידה והישוב מוכרז כאדום. במקרה כזה, מותניית הלמידה בבית הספר בלפחות 70% תלמידים מחוסנים בכיתה. נכון להיום סביון כתומה. אחוז המחוסנים בשכבת ט' עולה על 70% בכל הכיתות, אולם בשכבת ח׳ אנו נמצאים מתחת לרף ה70%. בכדי להבטיח שגרת לימודים סדירה עבור ילדיכם, אנא מכם, גלו אחריות וגשו להתחסן. כיתות ז' לומדים על פי מודל הכיתה הירוקה.
🔹
לכל סיוע ופרטים נוספים ניתן לפנות למוקד שירות לתושב 8001*