הפרדת פסולת בסביון

מה נכנס לאיזה פח

המועצה המקומית סביון משקיעה משאבים רבים בשמירה על איכות הסביבה: אנו מטפחים את השטחים הציבוריים הירוקים ברחבי היישוב, משקיעים במיחזור אשפה ופסולת, מטמיעים חינוך סביבתי ומשמרים את האופי האקולוגי הייחודי של היישוב.

מיזם הפרדת הפסולת הביתית בסביון, אשר נתמך על ידי המשרד להגנת הסביבה, נחשב להצלחה גדולה: סביון הינה מהיישובים המובילים בישראל בתחום הפרדת פסולת ומיחזור אשפה, ולמעלה מ-90% מתושבי סביון מפרידים אשפה – לרבות יבשה ורטובה, אריזות, פלסטיק ונייר.

מעוניינים בהדרכה אישית בנושא הפרדת הפסולת והמחזור בסביון? נשמח להעניק לכם ייעוץ והסברה.

לפרטים ותיאום פנו למוקד המועצה בטלפון 8001*. לא זוכרים מה נכנס לאיזה פח? לחצו כאן

למידע על ימי פינוי אשפה וגזם, כתובות מרכזי מיחזור ומשטחי גזם בסביון לחצו כאן.

כחלק מפעולותינו לשמירה על הסביבה, מדי תקופה אנו עורכים סקר בנושא הפרדת הפסולת בסביון. במסגרת הסקר, סוקרים מטעם המועצה יבחנו את מיכלי האשפה החומים שלכם, המיועדים לפסולת האורגנית הביתית. לאחר סיום בחינת מיכלי האשפה ביישוב נפרסם את תוצאות הסקר ומסקנותיו.

אנו מודים לכם על שיתוף הפעולה, המעורבות המתמשכת והאכפתיות בשמירה על איכות הסביבה.