מרוץ סביון: תודה לאלפי הרצים ולתושבים

ברכות לזוכים ותודה לאלפי הרצים שהשתתפו במרוץ סביון ה-11 ע״ש עומר חי.

צפו בקליפ המרגש של המרוץ!

לחצו כאן לצפייה בקליפ הרשמי של מרוץ סביון 2019

התרגשנו לראות את כל התושבים שמגיעים למרוץ בהרכב משפחתי, את בני הנוער שרצים עם חבריהם, את קבוצות הריצה המגוונות, את החיילים, את רצי עמותת תקוות ובעיקר כיצד מספר הרצים גדל בכל שנה. מרוץ סביון היה ונותר אחד היפים, הנעימים והמיוחדים. המרוץ, שלפני עשור התחיל כאירוע קהילתי, הפך לאירוע ספורט בהשתתפות רצים מכל הארץ (לחצו כאן לצפייה בהזנקה).

בחמש השנים האחרונות המרוץ מוקדש לזכרו של עומר חי, בן היישוב, לוחם יחידת מגלן שנפל בצוק איתן בשנת 2015. דרך מסורת מרוץ "רצים וזוכרים" והספורט שהיווה חלק חשוב בחייו, אנחנו ממשיכים להנציח את האהבה והגעגוע לעומר.

תודה גדולה לכל מי שלקח חלק בארגון והצלחת המרוץ: תודה מיוחדת לאורית ומשפחת חי, לתלמידי החטיבה שסייעו לנו, לצוותי הביטחון וההצלה והמתנדבים שליוו אותנו, לחברת סאקוני, לכל נותני החסויות הנאמנים ולכל עובדי המועצה.

ותודה לכם, תושבי סביון – על שיתוף הפעולה בהצלחת המרוץ ועל שהגעתם למסלול לעודד את הרצים.

מקווים שכולכם נהניתם מהאווירה הספורטיבית ביישוב,

נתראה בשנה הבאה!