מיקי קם במופע ליום האישה הבינלאומי בסביון

בשבוע שעבר חגגנו בבית התרבות את יום האישה הבינלאומי, בערב מיוחד שכולו העצמה נשית.

באירוע, שנערך ב-11.3.19 ע"י המועצה בשיתוף ויצו סניף סביון-בקעת אונו, נהנו הנוכחים מהופעת סטנדאפ בכיכובה של הקומיקאית מיקי קם, ששרה, רקדה, הצחיקה וסחפה את הקהל כמו שרק היא יודעת.

ראש המועצה, מוטי לנדאו, השתתף באירוע ואמר: "הערב אנחנו חוגגים כאן את השינוי המתמשך בתודעה החברתית, שינוי מבורך שממשיך להעניק לנו מנהיגות נשית, ערכית, חזקה ופורצת דרך – בכל תחומי החיים. במועצה שלנו 7 מתוך 10 מחלקות מנוהלות ע"י נשים, מתוך ההכרה שהכוח הנשי הוא המנוף הטוב ביותר לקידומה של החברה כולה".

תודה גדולה למנהלת מחלקת הרווחה במועצה והאחראית על קידום מעמד האישה, עידית רוזנצוויג, מנהלת מחלקת אירועי קהילה גליה הרטוב, וכן לאביבה קובו וליהודית רובינשטיין מויצו סביון-בקעת אונו, על תרומתן המתמשכת להעצמת מעמד האישה ועל ארגון והפקת הערב המוצלח והמהנה.