מוקירים את תושבי סביון הוותיקים

גם השנה תושבי סביון הוותיקים נפגשו בבית התרבות, לאירוע הוקרה לבני הגיל השלישי ביישוב שערכה לכבודם המועצה.

האירוע נפתח בארוחת בוקר קלה, לאחריה נהנו התושבים הוותיקים מהרצאה מרתקת של עופר שרון, שעסקה בחילוץ תרמילאים שנפגעו כתוצאה משימוש בסמים בטיול הגדול בהודו. במסגרת ההרצאה סיפר שרון על מסעות חילוץ בהם לקח חלק, הסכנות שבדרך והמקרים הטראגיים אליהם נחשף.

בהמשך האירוע, שאורגן על ידי רכזת תרבות ואירועים במועצה גליה הרטוב לרגל 'יום האזרח הוותיק', עלו לבמה הזמרת לימור שפירא וההרכב המוזיקלי "צלילי הכליזמר" שסחפו את הקהל עם מוזיקת נשמה יהודית. בסיום ההופעה נהנו המשתתפים מארוחת צהריים עשירה ומפנקת.

המועצה המקומית סביון מוקירה את תרומתם המשמעותית של וותיקי סביון למרקם הקהילתי הייחודי של היישוב וממשיכה לספק להם מענה לכל צורך, לשמור על רווחתם ולהציע פעילות ענפה, מגוונת ומהנה.