מגן סביון – עדכון קורונה 3.9.20

הנחיות כלליות לתושבים

מגן סביון – עדכון קורונה 3.9.20

אמש התבשרנו שסביון דורגה כיישוב צהוב לאחר שבשבועות האחרונים דורגנו כישוב ירוק. זוהי בשורה ומגמה מדאיגה ולכן חשוב לנו לשתף אתכם במסקנות המגמה ביישוב:

– מקור להדבקה משמעותי ביישוב הוא אי הציות להנחיות הבידוד. חשוב להבהיר: כאשר אחד מבני הבית נכנס לבידוד, כל עוד בני הבית נמצאים במגע כלשהו עם המבודד, על כל בני הבית להיכנס לבידוד. במידה ונמשיך במגמה השלילית, ולא תתקיים אחריות אישית, כל משפחה של מבודד תצטרך להיכנס לבידוד באופן אוטומטי.

– מגמה נוספת בולטת היא גילאי הנדבקים. אנו עדים לכמות גדולה של צעירים שפועלת בצורה לא אחראית. אנו מבקשים מצעירי היישוב ומשפחותיהם – הימנעו מאירועים רבי משתתפים ולכו להיבדק כאשר אינכם חשים בטוב מכל סיבה.

תושבים יקרים, המסר הזה הוא לכולם – מהיותנו יישוב קטן, כל מקרה הידבקות של משפחה עלול להוביל לשינוי צבע היישוב ולהשפעה מיידית על כולנו כקהילה. עם פתיחת מערכת החינוך הסיכון להדבקה גדל, ועל כל תושב האחריות האישית למנוע מצב של הדבקה המונית ביישוב.

הימנעו מאירועים, שימרו על כללי הבידוד, לכו להיבדק במקרה הצורך ואל תגיעו למסגרות השונות כאשר קיים כל חשש ולו הקטן ביותר.

גרף תמונת מצב קורונה