ירידה דראסטית במספר הפריצות בסביון

מנתוני משטרת ישראל עולה כי בין השנים 2016-2018 נרשמה ירידה של למעלה מ-50% במקרי ההתפרצויות לבתים וגניבות רכבים בסביון. בשבעת החודשים האחרונים לא היתה אף התפרצות לסביון – שיא של כל הזמנים.

לצפייה בנתוני המשטרה המלאים לחצו כאן.

מגמת הירידה במקרי הפריצות בסביון תואמת לתכניתו של ראש המועצה, מוטי לנדאו, לחיזוק והעלאת ביטחון התושבים. התכנית כללה, בין היתר, שדרוג של מערכות הביטחון האלקטרוניות ברחבי היישוב.

הירידה הדראסטית נובעת משיתוף הפעולה המוצלח של מחלקת הביטחון במועצה עם מתנדבי משמר השכונה בסביון, משטרת ישראל, השוטר הקהילתי של היישוב ומוקד אמון. משמר השכונה, שהוקם לפני כשנתיים ופועל בחסות המועצה, כולל כ-150 מתנדבים תושבי היישוב המבצעים סיורים ליליים, מונעים פריצות, משתתפים במבצעים ומקדישים מזמנם הפנוי כדי לשמור על סביון ותושביה בטוחים.

ראש המועצה, מוטי לנדאו: "הירידה הדראסטית במקרי הפריצה ביישוב בשלוש השנים האחרונות היא מקור לגאווה. זוהי העדות לכך שמאמצינו להעלאת הביטחון ואיכות חייהם של תושבי היישוב בסביון נושאות פרי – גם בטווח הארוך. אני מודה למתנדבי משמר השכונה על פעילותם המאומצת וקורא לכם, התושבים, להתנדב ולשמור על סביון חזקה ובטוחה".

להצטרפות למשמר השכונה פנו למחלקה לשירות לתושב 8001*