יחידת סע"ר סביון זוכה לשבחים

יחידת סע"ר (סיוע עצמי ראשוני) סביון השלימה באחרונה אימון נוסף, תוך שהיא זוכה לשבחים על תפקוד הצוות.

במסגרת האימון, חברי היחידה הגיעו לאתר הרס מציאותי בגבעת שמואל והשתמשו באמצעים שונים הממחישים את אופן העבודה בשטח, לרבות בשעות החשיכה.

יחידת סע"ר סביון הוקמה ביוזמת המועצה בשיתוף עם פיקוד העורף. חברי היחידה הם תושבי היישוב (חלקם מתנדבי משמר השכונה) אשר עברו קורס מיוחד שהתקיים במסגרת היערכות המועצה לחירום ונמשך 3 ימים. במסגרת הקורס חברי היחידה הוכשרו כיצד לטפל באירועי הרס, לחלץ לכודים, לספק סיוע ראשוני ועוד.

המועצה פועלת באופן שוטף להגברת המוכנות לחירום ומתרגלת חיי שגרה באיכות הגבוהה ביותר גם באירועי קיצון. במסגרת זו, מתבצע חידוש וריענון של תיקי החירום וכן נערכים תרגילים פנימיים לבדיקת התפקוד במצבים שונים.

אנו מודים למתנדבים וקוראים לתושבים נוספים לקחת חלק בפעילות חשובה ומצילת חיים.