הודעה לתושבים מראש המועצה

תושבי סביון היקרים,

מערכת הבחירות הסתיימה ואני מודה לכם שוב על שהצבעתם והשפעתם, למען העתיד של כולנו. אני יודע שרק טובת היישוב לנגד עיניכם – ללא קשר למחלוקות.

לאחר סיכום ראשוני הכולל את קולות החיילים, התוצאות שברשותנו הן:

מוטי לנדאו – 66%

דפנה שפיגלמן – 34%

חלוקת המנדטים במועצה:

מוטי לנדאו (יש) – 5 מנדטים

דפנה שפיגלמן (דפ) – 2 מנדטים

דורון ויסברוד (כן) – 2 מנדטים

(תוצאות הבחירות הסופיות יפורסמו עם קבלתן ממשרד הפנים).

זוהי העת לומר תודה:

תודה לכם על שנתתם בי את אמונכם ובחרתם בי לשרת אתכם חמש שנים נוספות כראש המועצה שלכם.

תודה לדפנה שפיגלמן על ההתמודדות.

ותודה לחברי המועצה הפורשים על מעורבותם ותרומתם: אבי לוי, חיים עשהאל, אתי אלעד, רני גלוגאו ועמי מטלון.

בהזדמנות זו אני מבקש לאחל בהצלחה לכל חברי המועצה הנבחרים: יעל ויסמן, דנה פינס, ליאור טוביה, רועי הורוביץ, דפנה שפילגמן, אורן גור, דורון ויסברוד וזאב ליכטנזון.

עכשיו הזמן שלנו להפשיל שרוולים לחמש השנים הבאות, במהלכן נעמוד מול אתגרים, נגשים מטרות, נמשיך לפעול לטובת היישוב וכלל תושביו ונצעיד את סביון קדימה.

מעורבותכם חשובה לי ודלתי פתוחה תמיד לכל אחת ואחד מכם. אמשיך לפעול יחד עם חברי המועצה לטובת כולנו וכדי לשמור על סביון שאנחנו אוהבים.

קדימה לעבודה!

שלכם,