המשטרה מוקירה את משמר השכונה

בטקס חגיגי שנערך לקראת יום העצמאות, קיבלו נציגי משמר השכונה בסביון תעודת הוקרה ממשטרת ישראל על פועלם המוצלח למען ביטחון תושבי היישוב.

את התעודה העניק מפקד תחנת מסובים, סגן ניצב אלי פינטו, שביקש להודות לחברי משמר השכונה – כולם מתנדבים תושבי סביון – על אזרחות טובה, סולידריות גבוהה, ערבות הדדית וקהילתית ועל שיתוף הפעולה המוצלח והפורה שהביאו לשיפור משמעותי בביטחון ביישוב (לצפייה בתעודה לחץ כאן).

בטקס נכח ראש המועצה מוטי לנדאו, שהעניק לנציגי משמר השכונה גביע לאות הוקרה על תרומתם הגדולה של המתנדבים לירידה באחוזי הפשיעה בסביון: מנתוני משטרת ישראל עולה כי בין השנים 2016-2018 נרשמה ירידה של למעלה מ-50% במקרי ההתפרצויות לבתים וגניבות רכבים בסביון.

משמר השכונה הוקם לפני כשנתיים ופועל בחסות המועצה. הוא כולל כ-150 מתנדבים תושבי היישוב המבצעים סיורים ליליים, מונעים פריצות, משתתפים במבצעים ומקדישים מזמנם הפנוי כדי לשמור על סביון ותושביה בטוחים.

ראש המועצה, מוטי לנדאו: "סביון היא היישוב הבטוח ביותר במחוז ת"א של המשטרה. אני מודה למתנדבי משמר השכונה על פעילותם המאומצת ועתירת ההישגים וקורא לכם, התושבים, להתנדב ולשמור על סביון חזקה ובטוחה".

להצטרפות למשמר השכונה פנו למחלקה לשירות לתושב 8001*

לצפייה בסרטון מיוחד על משמר השכונה לחצו כאן