הושלם בהצלחה תרגיל מוכנות לשעת חירום ביישוב

המועצה המקומית סביון ממשיכה לתרגל מעבר משגרה לחירום, והשלימה בהצלחה תרגיל מוכנות נוסף לשעת חירום ביישוב.

בתרגיל המוצלח השתתפו מנהלי מכלולי החירום במועצה, עובדים ומתנדבים רבים, לצד נציגים של רשויות החירום השונות כגון פיקוד העורף, רשות החירום הלאומית, משרד הביטחון ועוד.

במסגרת התרגיל נתבקשו עובדי המועצה לתת מענה לתרחישי ביטחון מורכבים, תוך שגורמי הביטחון הארציים בוחנים את אופן תפקודם.

בהתאם לתרחיש, המועצה נדרשה לתרגל פתיחת מתקן קליטה למשפחות שפונו מיישובים אחרים ותפעלה בו עמדות שונות כגון קבלה ורישום, מידע לציבור, עזרה ראשונה ועוד. בסיום התרגיל נמצא כי המועצה בכשירות מלאה לשעת חירום.

המועצה השתתפה בתרגיל במסגרת פעולותיה השוטפות בנושא מוכנות לחירום. במקביל לתרגולים השונים המועצה ממשיכה להגביר את מוכנותה לחירום, לצד חיזוק מערך המתנדבים בחירום ויחידת הסע"ר (סיוע עצמי ראשוני) שהקימה, שחבריה הם תושבי היישוב.

מעוניינים להתנדב ליחידות החירום השונות של המועצה ולקבל הכשרה ללא עלות? צרו עמנו קשר בטלפון 8001*