הושלם בהצלחה תרגיל מוכנות לחירום

כוחות גדולים של משטרה, כיבוי אש והצלה הגיעו בתחילת השבוע לסביון כדי להשתתף בתרגיל מוכנות לחירום שנערך ביישוב.

בתרגיל המוצלח השתתפו מנהלי מכלולי החירום במועצה, שנדרשו לתת מענה לתרחיש בטחוני וזכו לשבחים על אופן תפקודם. זהו התרגיל הראשון בסביון שנוהל על ידי המשטרה והשתתפו בו בין היתר מפקד מרחב דן נצ״מ שלום בורה ומפקד תחנת מסובים סנ״צ אלי פינטו.

המועצה התנדבה לערוך את התרגיל בשטחה ולקחת בו חלק פעיל, במסגרת פעולותיה השוטפות בנושא מוכנות לחירום. פעולות אלה כוללות בין היתר ביקורת שנערכה לאחרונה מטעם פיקוד העורף ורשות החירום הלאומית, בסיומה נמצא כי המועצה בכשירות מלאה לשעת חירום.

במקביל לתרגולים השונים אנו ממשיכים בפעולות להגברת המוכנות לחירום, ובראשן חיזוק מערך המתנדבים בחירום ויחידת הסע"ר (סיוע עצמי ראשוני) שהקימה, שחבריה הם תושבי היישוב.

מעוניינים להתנדב ליחידות החירום השונות של המועצה ולקבל הכשרה ללא עלות? צרו עמנו קשר בטלפון 8001*