בספטמבר הקרוב: פותחים קריית חינוך בסביון

תושבים יקרים,

כידוע לכם, לאחרונה אישר לנו משרד החינוך קבלת סמל מוסד נוסף לחטיבת ביניים בסביון. בכך, נסללה הדרך להקמת קריית החינוך בסביון, אשר תכלול חטיבת ביניים (ז'-ט') לצד בית הספר היסודי (א'-ו').

מהלך זה מאפשר לנו להצעיד את מערכת החינוך בסביון קדימה. בכלל זה, תלמידי חטיבת הביניים ייהנו ממשאבים גדולים יותר, לרבות: שעות לימוד נוספות, תכניות לימוד, תנאי העסקה מותאמים למורי החטיבה ומנהל מותאם לכל בית ספר, תקציבים נוספים. שני בתי הספר יפעלו באותו מתחם.

בהמשך לכך, אנו שמחים להודיע על שני מינויים חדשים בתחום החינוך:

גב' תמי בן נביא, שנבחרה לתפקיד מנהלת מחלקת החינוך במועצה;

וגב' טלי קליין, שמונתה למנהלת חטיבת הביניים 'סביון גני יהודה'.

אנו מברכים את הגב' תמי בן נביא והגב' טלי קליין עם הצטרפותן לצוות המקצועי ומאחלים להן בהצלחה רבה.

בנוסף, בישיבת המועצה האחרונה אושרה פה אחד ההצעה להזמין לחטיבת הביניים החדשה תלמידים המתגוררים ביישובים הסמוכים לסביון (בכפוף למקום פנוי). אנו רואים במהלך זה, שנמצא בתחילת הדרך, צעד ערכי וחשוב, אשר יפתח פתח לגיוון חברתי ופדגוגי לילדינו, ויאפשר לחזק עוד את החטיבה ולסייע בשימור גודלה הרצוי.

שלכם,

מוטי לנדאו                                                                              יעל ויסמן

ראש המועצה                                                               מחזיקת תיק החינוך במועצה