תנו לילדים להפעיל את הראש

המועצה מציעה מגוון חוגים שמפתחים יצירתיות, מעמיקים כישרונות ומקנים כיווני חשיבה חדשים:

סייבר, רובוטיקה וחדשנות (חוג חדש!)

הצטרפו לתכנית האיכותית הראשונה מסוגה המאפשרת היכרות עם טכנולוגיות חדשות, מעודדת סקרנות וחשיבה יצירתית ומאפשרת חווית למידה דיגיטלית חדשנית. לגילאי כיתות ג'-ח'.

מדע פעיל מצוינות (חוג חדש!)

התכנית הייחודית של מכון ויצמן מזמינה אתכם לצאת להרפתקאות חקר ולגלות את כל מה שמרתק במדע, להפעיל את הדמיון ולהבין מדע בצורה מעשית. לגילאי כיתות ד'-ו'.

וטרינרים צעירים (חוג חדש!)

גלו את עולמם הקסום של בעלי החיים מנקודת מבטו הייחודית של הווטרינר. במסגרת החוג תיהנו מפעילות מהנה ומרתקת, המקנה ערכים של אהבה, נתינה, אמפתיה, אחריות ועבודת צוות. לגילאי כיתות א-'ו'.

שחמט

בואו לפתח חשיבה ואסטרטגיה, ללמוד כיצד להתמודד עם יריבים, להתנהל במצבי לחץ ואיך לבחור בין אופציות רבות. החוג בניהולו המקצועי של רב אמן וחבר נבחרת ישראל לשעבר בוריס אלתרמן. לגילאי גן חובה – ד'.

מבוכים ודרקונים

החוג שבו הכל אפשרי! בואו ליהנות ממשחק התפקידים הקלאסי הנפוץ בעולם ותיהנו מחוויה בלתי נשכחת. לגילאי כיתות א'-ו'.

דיבייט ורטוריקה (חוג חדש!)

כלי חינוכי יוצא דופן באמצעותו תלמדו לדבר מול קהל, להקשיב לזולת, למצוא טיעונים ולהשתמש בקול ובשפה שלכם. החוג בניהולו המקצועי של אלוף העולם בדיבייט לשעבר – יוני כהן-אידוב. לגילאי כיתות ה'-ט'.

לפרטים נוספים על החוגים לחצו כאן או פנו למחלקת הספורט והחוגים בטלפון 8776*

**מספר המקומות מוגבל, מהרו להירשם**