סביון קיבלה סמל מוסד נוסף ממשרד החינוך

תושבים יקרים,

אנו שמחים לבשר לכם שעלה בידינו לקבל ממשרד החינוך, אישור לסמל מוסד נוסף עבור חטיבת הביניים.

הצורך בהפרדת החטיבה עלה גם בעבר, אך כעת נוצרה הזדמנות לקבל את האישור ולבצע את המהלך, בתמיכת גורמי מקצוע מהתחום, יועצים מקצועיים וועדת החינוך.

המשמעות היא שבמתחם בית הספר הקיים ננהל שני בתי ספר: בית ספר יסודי וחטיבת ביניים. בימים אלו אנו פועלים לגייס שני מנהלים/ות שיתרכזו בצרכים ובאתגרים של כל קבוצת גיל. אל מול האתגרים הנובעים מניהול שני בתי ספר במתחם (שיתפקד כקרית חינוך), ישנם יתרונות רבים. כך לדוגמא: נזכה למשאבים רבים יותר לכל תלמיד בחטיבת הביניים, תקציב נוסף שיתקבל ממשרד החינוך, שעות לימוד נוספות, תכניות לימוד, תנאי העסקה מותאמים למורי החטיבה וכמובן מנהל נוסף ומותאם לכל בית ספר. בתי הספר יתנהלו ללא הפרדה פיזית, כך שמתחם בית הספר המוכר לנו לא ישנה את צביונו, אך ישתדרג ברמתו.

אנו רואים בשינוי זה, גם אם הוא טומן בחובו מורכבות ואתגר, הזדמנות לשדרוג בתי הספר ביישוב.

אנו מחויבים, ונעשה את כל הדרוש, כדי שמהלך זה יצליח. יחד נוביל את בתי הספר לשגשוג והצלחה מירבית.

בכבוד רב ובברכה,

מוטי לנדאו                                                                                     יעל ויסמן

ראש המועצה                                                               מחזיקת תיק החינוך במועצה