עודד קטש ויניב גרין העבירו אימון בסביון

עשרות ילדים הגיעו לאולם הכדורסל בסביון, לאירוע גילוי כישרונות מיוחד לשחקני כדורסל צעירים. באירוע, שהתקיים לרגל פתיחת מרכז מצוינות חדש לכדורסל בסביון, התארח מאמן נבחרת ישראל והפועל ירושלים, שחקן העבר עודד קטש.

במסגרת האירוע העביר קטש אימון משותף עם צוות המאמנים הבכיר של "שחקן אמיתי", אשר כלל, בין היתר, את סנטר נבחרת ישראל לשעבר ושיאן ההופעות בנבחרת יניב גרין.

במהלך האימון קיבלו השחקנים אפיון של מרכיבים תנועתיים, גופניים ויסודות הכדורסל. בנוסף העביר קטש הרצאה בנושא הדרך למצוינות בכדורסל בעידן החדש.

מרכז המצוינות נפתח במסגרת שיתוף פעולה של המועצה עם מועדון הכדורסל א.ס. סביון וחברת "שחקן אמיתי", המפעילה מרכזי פיתוח ברחבי הארץ ומחנות כדורסל לשחקנים צעירים.

במרכז, שהינו בלעדי ויחיד באזור, יוכלו שחקנים צעירים מכל רחבי בקעת אונו לקבל אימונים אישיים בקבוצות קטנות ממאמנים בכירים (תינתן עדיפות ברישום לתושבי סביון).

מדובר בתכנית אישית שנבנתה על ידי טובי מוחות הכדורסל: עודד קטש, מאמן נבחרת ישראל, דייוויד בלאט וליאור ליובין, והיא מעניקה מעטפת מקצועית לתהליך גילוי כישרונות צעירים ומאפשרת לשחקנים למנף את יכולותיהם ולממש את הפוטנציאל שבהם. עוד כוללת התכנית שיפור אלמנטים במשחק הכדורסל וכן ליווי פיזיולוגי, תזונתי ומנטלי ע"י אנשי המקצוע הטובים בארץ. לפרטים הרשמה ניתן לפנות לשחקן אמיתי: 054-6411010

עודד קטש אימון בסביון