חודש של פעילויות וחוויות לילדי קייטנות הקיץ בסביון

בשבוע שעבר הסתיימו בהצלחה קייטנות הקיץ שהפעילה המועצה המקומית סביון במהלך חודש יולי, בהן לקחו חלק כ-450 מילדי היישוב. השנה המועצה הרחיבה את מגוון הקייטנות ואת טווח הגילאים, כך שהילדים נהנו משלל תחומים כגון מחול, מדעים, ספורט, התעמלות אומנותית וכמובן מ"בית הספר של החופש הגדול".

בקייטנת מחול ומשחק נהנו הילדים מפעילויות ייחודיות, לצד פגישות עם דמויות ושחקנים מוכרים, ביניהם אינה בקלמן, דין מירושניקוב, עומרי לוקס, מור פולנוהר, הילה סעדה, בן אדם, תותי ניניו ועוד. ילדי קייטנת המדע והאומנויות "מולקולה" נהנו מסדנאות קומיקס, חלל ואסטרונומיה, המצאות וטכנולוגיה, חדר בריחה, סרטים, פעילויות מדיה ומחשב וכן מביקור של כוכב הילדים דניאל מורשת. ילדי קייטנת הספורט נהנו מפעילויות כדורסל, כדוריד וכדורגל באולמות הספורט, וכן מטורנירי חוץ ברחבי הארץ ופעילויות בבריכה. ואילו ילדי קייטנת ההתעמלות האומנותית נהנו מפעילויות התעמלות, אימונים, מופעים, סדנאות וכן מפעילויות בריכה וקולנוע.

ראש המועצה מוטי לנדאו: "עם תחילת החופש הגדול נפתחו בסביון מגוון רחב של קייטנות ופעילויות לשעות אחר הצהריים, אליהן נרשמו למעלה מ-450 משתתפים. המועצה המקומית בראשותי תמשיך להעשיר את פעילויות התרבות והפנאי בסביון לרווחת התושבים בני כל הגילאים. אני מאחל לכל התלמידים חופשה נעימה ובטוחה".

מנהלת מחלקת חינוך תמר נוה גרנות: "אני מצטרפת לדברי ראש המועצה ומבקשת להודות לכל מפעילי הקייטנות על הפעילות העשירה והמגוונת. אני מאחלת לכל בית סביון חופשה נעימה".