חגיגות 'יום האזרח הוותיק' בבית התרבות בסביון

וותיקי סביון נפגשו בבית התרבות לאירוע חגיגי שכולו הוקרה לבני הגיל השלישי ביישוב. האירוע, שאורגן לרגל 'יום האזרח הוותיק' על ידי רכזת תרבות ואירועים במועצה גליה הרטוב, נפתח בארוחת בוקר קלה, לאחריה נהנו התושבים הוותיקים מהרצאתו המרתקת של פרופ' יובל חלד "בני ה-100 + : מיהם ואיך הגיעו לגיל המופלג". חלד, מדען בכיר וחוקר בתחום הפיזיולוגיה, סיפר בהרצאתו על אוכלוסיות שונות שמשך החיים שלהן ובריאותן שונות מהנורמה, ובנושאים הקשורים לתורשה מול סביבה.

לאחר מכן עלה לבמה שחקן התיאטרון דן שפירא, שביצע שירים של מיטב הזמרים הישראלים שהשאירו חותמם בתרבות המקומית. שפירא סחף את הקהל עם שירים של שמוליק קראוס, יוסי בנאי, מאיר אריאל, אריס סאן, שושנה דמארי ועוד. בסיום ההופעה נהנו המשתתפים מארוחת צהריים עשירה ומפנקת.

ראש המועצה המקומית מוטי לנדאו אמר באירוע: "תושבי סביון הוותיקים הם משאב אנושי איכותי. אנו מכירים ומוקירים את תרומתכם המשמעותית למרקם הקהילתי הייחודי של היישוב, ועושים הכל כדי לספק לכם מענה לכל צורך. המועצה בראשותי תמשיך לשמור על רווחתכם ולהציע לכם פעילות ענפה, מגוונת ומהנה".