חברי מועדון סביונים חגגו את סיום שנת הפעילות

כ-100 חברי מועדון סביונים, המיועד לתושבי סביון-גני יהודה הוותיקים, חגגו בבית התרבות את סיום שנת הפעילות המגוונת והמוצלחת. באירוע, במעמד ראש המועצה מוטי לנדאו, נהנו חברי המועדון מקבלת פנים וכיבוד קל. לאחר מכן עלה לבמה השחקן רועי הורוביץ, שסחף את הקהל במופע חדש משירי חנוך לוין – "פזמון לקרואסון – והמבין…לוין".

במהלך האירוע הודו חברי המועדון הנרגשים לראש המועצה לנדאו על שנת הפעילות המוצלחת ועל הגדלת ההשקעה באוכלוסייה הבוגרת בסביון-גני יהודה, וברכו אותו על החלטתו להאריך השנה את פעילות המועדון בחודש נוסף ללא תשלום. בהמשך, כמה מחברי המועדון עלו לבמה והביעו את תודתם הגדולה לרכזת התרבות במועצה גליה הרטוב, שמנהלת את פעילות המועדון. את הערכתם הם בחרו להביע בשיר מיוחד שחיברו והלחינו בעצמם, וביצעו אותו על הבמה.

מועדון סביונים פועל בסביון-גני יהודה כבר למעלה מ-25 שנה וזוכה לפופולריות רבה ביישוב. המועדון מאפשר לחבריו להכיר תושבים בני האוכלוסייה הבוגרת בסביון-גני יהודה, לייצר חברויות חדשות ולחוות יחד עימם חוויות משותפות. חברי המועדון נפגשים אחת לשבוע ונהנים מהרצאות מגוונות ממיטב המרצים, אירועים מיוחדים והרמות כוסית בחגים, וכן מטיולים מושקעים ברחבי הארץ ובחו"ל.

בשנה החולפת נהנו חברי המועדון מהרצאות במגוון נושאים ממרצים מובילים, ביניהם ארנון סופר, יסכה הרני, ידידה גפני, משה חרמץ ועוד, וכן מהצגות ומופעים של תיאטראות מובילים, כגון גשר והקאמרי. כמו כן, נהנו החברים מטיולים ברחבי הארץ, כמו ברמות הגושרים, ירושלים, מצפה הימים, ים המלח וכפר בלום, וכן מנופשונים מעבר לים, כגון בפרובאנס, סיציליה ודרום איטליה.

ההרשמה לשנת הפעילות הבאה של מועדון סביונים (לתקופה 2017-2018) תיפתח בספטמבר הקרוב, בעלות של 650 ₪ לשנה. לפרטים והרשמה ניתן לפנות לגליה הרטוב בטלפון 050-6450453.

לפירוט הפעילויות בשנה הקרובה לחצו על העמודים: עמוד 1   עמוד 2