המועצה מקימה מערך מתנדבים בשעת חירום – וקוראת לכם להצטרף

המועצה ממשיכה לתרגל מעבר משגרה לחירום ולחזק את ההיערכות המקדימה. במסגרת זו, התקיימה במועצה ישיבת התנעה להקמת מערך מתנדבים בשעת חירום, בהשתתפות נציגי עמותות וארגונים שונים הפועלים ביישוב.

מטרת המהלך, אותו יזמו ראש המועצה מוטי לנדאו ומנהלת מחלקת הרווחה עידית רוזנצוויג, הינה לגייס מתנדבים בתחומים שונים כגון רפואה, חינוך וטיפול רגשי, שיסייעו בנתינת מענה לאוכלוסייה בשעת חירום. במסגרת התכנית, המתנדבים יצוותו לתחומים הרלוונטיים ויוכשרו ע"י המועצה, על מנת שיוכלו לסייע בעת הצורך (רעידת אדמה, מלחמה ועוד).

כל נציגי הארגונים שנכחו בישיבה  – רוני שפטליני מעמותת פוש, ויוי דורון מויצו סביון, רנדי פלד ממעגל נשים, רינה ינקו ממשמר השכונה וגידי פיינגולד משבט צופי כנען – הביעו נכונות לקחת חלק בהקמת המערך ולפעול לגיוס מתנדבים מהארגונים השונים.

ראש המועצה מוטי לנדאו: "במסגרת התרגול השוטף של עובדי המועצה לחיזוק המוכנות לאירוע חירום, הבנו כי בזמן אמת יש לתגבר את עובדי המועצה במתן מענה לאוכלוסייה. לכן, החלטנו לצאת במהלך לגיוס מתנדבים בתחומים שונים המעוניינים לסייע, ולהכשירם בהתאם. אני קורא לתושבי סביון להתגייס למערך המתנדבים היישובי ולקחת חלק בפעילות חשובה זו".

מעוניינים להצטרף למערך המתנדבים בחירום ולקבל הכשרה מהמועצה? צרו עמנו קשר בטלפון 8001*