יקירי סביון 2018

בטקס חגיגי שהתקיים בשבוע שעבר, העניקה המועצה את תואר 'יקיר סביון' לשנת 2018 לארבעה מתושבי היישוב – אבי גדליה, עודד פפרמן, רינה בילד וגידי פינגולד, ותעודות הוקרה לתושבים אנה ליפשיץ ויגאל זכאי.

ארבעת התושבים שזכו לתואר "יקיר סביון" פועלים במסירות למען היישוב כבר שנים ארוכות, ולכל אחד מהם תרומה ייחודית לקהילה. אבי גדליה כיהן, בין היתר, כחבר המועצה וועדת הכספים במשך שנים, והיה ממקימי מקהלת היישוב 'אוריה'; עודד פפרמן היה חבר בוועדת תרבות, סייע בהקמת ספריית בית הספר, תרם לצוות שהוביל את הקמת בית התרבות והשתתף בתכנון וביצוע הקמת גן קרוא; ורינה בילד וגידי פינגולד, אשר משמשים כראשי שבט צופי כנען ביישוב, סייעו בקידום והנהגת השבט, הנחשב לאחד השבטים המובילים ברמתם ואיכותם, השקיעו מאמצים ומשאבים רבים בשבט ובחניכיו לאורך השנים ותרמו לחיזוק חיי הקהילה בסביון.

את תעודת ההוקרה קיבלה אנה ליפשיץ על היותה דמות משמעותית בבית הספר בסביון ובקהילה ועל יחסה החם וההיכרות האישית והמעמיקה עם התלמידים; ויגאל זכאי על פועלו ותרומתו המכרעת בשלבי הסיום של בניית בית התרבות בסביון, שסייעו להשלמת העבודות ולפתוח את המתחם לרווחת הציבור.

אנו מודים להם על המעורבות, הנתינה, האכפתיות וההשקעה בפיתוח וקידום סביון, ולכל מי שהגיע לטקס המרגש כדי להוקיר להם תודה.

לרשימה המלאה של יקירי סביון לחצו כאן