בואו לאימון כדורסל עם יניב גרין

בימים אלה נפתח בסביון מרכז המצוינות האזורי לכדורסל, המאפשר לשחקנים צעירים לקבל אימונים אישיים בקבוצות קטנות ממאמנים בכירים.

האימונים הקרובים עם יניב גרין יתקיימו בתאריכים 19.5, 2.6, 16.6 ו-30.6 בין השעות 10:00-12:00 באולם הכדורסל בסביון (יש להירשם מראש).

במרכז המצוינות החדש, שהינו בלעדי ויחיד באזור, ייהנו השחקנים הצעירים מתכנית אישית שנבנתה על ידי טובי מאמני הכדורסל: עודד קטש, דייויד בלאט וליאור ליובין. התכנית מעניקה מעטפת מקצועית לתהליך גילוי כישרונות צעירים ומאפשרת לשחקנים למנף את יכולותיהם ולממש את הפוטנציאל שבהם. עוד כוללת התכנית שיפור אלמנטים במשחק הכדורסל וכן ליווי פיזיולוגי, תזונתי ומנטלי ע"י אנשי המקצוע הטובים בארץ.

מרכז המצוינות נפתח במסגרת שיתוף פעולה של המועצה בסביון עם מועדון הכדורסל א.ס. סביון וחברת "שחקן אמיתי", המפעילה מרכזי פיתוח ברחבי הארץ ומחנות כדורסל לשחקנים צעירים.

לפרטים והרשמה ניתן לפנות לחברת שחקן אמיתי: 054-6411010